Kuvahuone

Donnana kuvailen omaksi ilokseni kehittyäkseni valokuvaajana. En aseta rimaa korkealle. Yritän, erehdyn ja yritän uudelleen. Bloggaus ylläpitää valokuvausta ja kuvankäsittelyä mukana elämässäni. Suurin ilo siitä lienee itselleni. Palautteita kuvista on kuitenkin mukava saada, myös rakentavaa kritiikkiä. Täällä ovet ovat aina avoimet.


KLIK!

Klikkaa kuvia suuremmiksi!
Click the photos for enlargement!

keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Sininen

Uusi MakroTex-emäntä Pieni Lintu avasi pelin sinisellä. Kuvassa kauan sitten Bursan antiikkibasaarista ostettu lasinen pullonkorkki. Vanhalta näyttää mutta silti säteilee. Toisia sinisiä kuvia täällä.


torstai 19. kesäkuuta 2014

torstai 12. kesäkuuta 2014

maanantai 9. kesäkuuta 2014

torstai 5. kesäkuuta 2014

Viola tricolor - keto-orvokki


Viola tricolor on the old book from the year 1842. I bought this book just for using it in my photos. - Keto-orvokki vanhan kirjan päällä. Ostin kirjan vuodelta 1842 aivan vain valokuvissa käytettäväksi. Link: Friday Finds.  
Still Life Photograpy


The Dangelion Princess - Voikukkaprinsessa

My loveley grandchild Martta got the first dangelion garland of this summer.

keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Isalle!

Olin tänä aamuna hammaslääkärissä. Kun tulin odotusaulaan, siellä jo istuva tuntematon nainen ihasteli koruani, Lapin riskua. Niinpä aloimme jutella, ja puhetta riitti kuin vanhoilla ystävillä. Nainen oli Isa, joka neuloo ja tekee koruja, valokuvaa ja on mukana monessa. Aivan selvästi luova nainen. Oli oikein virkistävä juttutuokio. Isa, jos käyt täällä, niin otetaanpa brandyt tapaamisemme kunniaksi. Jos et välitä alkoholista, niin vaihdetaan juoma vaikka karpalomehuun. Skål joka tapauksessa! Oli hauska tavata.